Blog

website laten bouwen

Heb ik een website nodig?

Een website is onmisbaar voor elke onderneming, ook al heb je maar een eenmanszaak of een winkel. Jouw website is je eigen plek op het internet, je online visitekaartje. Met een website kan je nieuwe klanten lokken en dus ook je omzet verhogen. Je kan vertellen wie je bent en wat je doet. Uw webshop kan een aanvulling op je winkel zijn en zal je nieuwe klanten opleveren.

 

Lees meer

seo en google

SEO en Google

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). SEO is het optimaliseren van je website om zo hoog mogelijk in de gratis resultaten van Google te komen. We noemen dit de organische resultaten. Goede vindbaarheid is een onmisbaar fundament voor je online marketing strategie.

Hooge in Google levert iedere maand weer gratis bezoekers op je website. 

 Lees meer

SSL in Google

SSL in Google

Eind 2014 maakte Google bekend HTTPS te laten meewegen in de ranking van de zoekresultaten. Google wil zich daarmee actief inzetten om het internet veiliger te maken.

HyperText Transfer Protocol Secure is een uitbreiding op HTTP, met als doel gegevens veilig uit te wisselen over een computernetwerk. De dataoverdracht tussen gebruiker en webomgeving word versleuteld verstuurd. 

Lees meer