img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1798260737038078&ev=PageView&noscript=1" /

Een moderne webshop op maat

Een Webshop laten maken

Consumenten hebben de manier waarop ze winkelen drastisch veranderd.

In deze moderne tijd zijn ze niet langer beperkt tot de grenzen tussen online en fysiek winkelen.

Ze verlangen naar flexibiliteit en gemak, waarbij ze kunnen shoppen waar en wanneer ze maar willen.

Het hebben van zowel een fysieke winkel als een webshop is daarom het shoppingmodel voor de toekomst.

T-webdesign bouwt een webshop op maat die perfect past bij jouw bedrijf.

We nemen de tijd om jouw behoeften en doelen te begrijpen en creëren vervolgens een webshop die visueel aantrekkelijk, functioneel en converterend is.

Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint met online verkopen of een gevestigde onderneming die wil groeien, wij zorgen ervoor dat jouw webshop naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het bouwen van een professionele webshop op maat.

Een eigen webshop

 

Met een op maat gemaakte webshop kan jouw bedrijf meer klanten aantrekken en de verkoop verhogen. Door te kiezen voor zowel een fysieke winkel samen met een webshop, kun je inspelen op de wensen en behoeften van je klanten en jouw bedrijf laten groeien.

T-webdesign creëert een professionele webshop die perfect is afgestemd op je bedrijf. Onze webshops zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar bieden ook een plezierige online winkelervaring voor jouw klanten.

Een webshop is dan ook niet langer een optionele extra, maar een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering.

Ontdek wat T-webdesign voor jou kan betekenen en geef jouw bedrijf de online boost die het verdient.

een webshop laten maken

Webshop met Woocommerce

Webshop met WooCommerce

Wij  bouwen je webshop in WooCommerce. Dit is een uitbreiding op het WordPress CMS. WooCommerce staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en heeft een intuïtieve interface.

Een WooCommerce webshop kan je op ieder moment uitbreiden met extra modules. Zo kan je beginnen met een kleinere webshop die later kan meegroeien.

 

Webshop bouwen

Wij bouwen voor u een webshop die perfect past bij jou bedrijf. We bekijken en bespreken samen je doelstellingen. Zo zorgen we samen dat jouw webshop een succes wordt!

Geen onverwachte kosten!

We spreken precies af wat we gaan doen, wanneer het afgewerkt is en hoeveel de investering bedraagt. Geen verrassingen, gewoon heldere afspraken.
Het resultaat is een gebruiksvriendelijke verkoopgerichte webshop!

hussle fashion

Webshop laten maken
1900,-€ excl BTW

Inbegrepen in webshop

°Domeinnaam & Hosting
°SSL:https:// groenslotje in browser
°Wordpress CMS & WooCommerce
°Home pagina
°Contact pagina
°6 product pagina’s
°Toevoegen van 18 producten (3 per categorie/pagina, overige producten kan je zelf toevoegen)
°Pagina privacy
°Pagina verkoopsvoorwaarden
°Mailbox
°Opmaak & Design
°Contactgegevens

°Contactformulier
°Bestelformulier & Betaalsysteem
°Winkelmand & Verzenden
°Search Engine Optimization (SEO)
°Aanmelden bij zoekmachines-indienen XML map
°Mobielvriendelijk design
°Gratis domeinnaam & hosting eerste jaar

Algemeen

Hosting en domeinnaam jaarlijks te vernieuwen: 195,- €. Excl. btw.
Prijsaanpassing mogelijk indien hostingsbedrijven de prijs verhogen.

Webshop uitbreiden     
Extra pagina’s op je bestaande webshop: 195,- € per pagina 
Productfoto’s door de klant aan te leveren.
Toevoegen van 20 product foto’s, daarna kan je deze zelf toevoegen.
Opleiding:
Leren werken met je webshop, toevoegen producten, afbeeldingen, prijzen, categorie en pagina toevoegen……. Wij staan voor je klaar om bij eventuele problemen of vragen, je weer op weg te helpen!

Webshop onderhoud

Bij ons geniet je het eerste jaar van gratis onderhoud. Daarna bieden wij onze onderhoudsdiensten aan voor een jaarlijks tarief van €295,00 (excl. BTW), gefactureerd op jaarbasis.

Een goed functionerende webshop vereist regelmatig onderhoud om zijn prestaties en veiligheid te waarborgen.

Ons onderhoudsprogramma omvat de volgende cruciale aspecten:

CMS Updates: Wij zorgen ervoor dat het Content Management Systeem (CMS) van jouw webshop up-to-date blijft met de nieuwste versies, wat essentieel is voor optimale prestaties en functionaliteit.

Thema & Plugin Updates: We zorgen voor regelmatige updates van het thema en alle plugins die op jouw webshop worden gebruikt. Hiermee worden eventuele kwetsbaarheden verholpen en blijft de webshop compatibel met nieuwe technologieën.

Beveiligingsupdates: We voeren beveiligingsupdates uit om ervoor te zorgen dat jouw webshop beschermd blijft tegen mogelijke bedreigingen en aanvallen.

Back-ups: Wij maken back-ups van jouw webshop om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn. Mocht er ooit een probleem optreden, dan kunnen we snel herstellen.

Hoewel het aangaan van een onderhoudsovereenkomst niet verplicht is, raden wij het sterk aan. Als je ervoor kiest om zelf verantwoordelijk te zijn voor het onderhoud en de updates van jouw webshop, houd er dan rekening mee dat eventuele technische problemen die wij moeten oplossen, worden gefactureerd tegen uurtarief.

Wij streven ernaar om jouw online aanwezigheid soepel en veilig te laten verlopen, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten zonder je zorgen te maken over de technische aspecten van jouw website.

online kleding kopen
webshop frelly's