Webshop laten maken?

Klein of groot wie de verwachtingen van de online consument niet kan inlossen is een vogel voor de kat. De consument heeft steeds meer lak aan de opdeling tussen online en offline winkels.

De consument wil “Onlife winkelen”, de ene keer in je fysieke winkel, de andere keer op je webshop. Dit heeft gevolgen voor de hele retail, webwinkels transformeren klassieke winkels en vice versa.

Een fysieke winkel en webshop (Multichannelverkoop) is het model van de toekomst.

Mensen die niet in je fysieke winkel komen maken online kennis met je zaak. Jouw webshop zorgt dus ook voor meer bezoekers in je fysieke winkel en kan je verkoop versterken.

T-Webdesign maakt professionele gebruiksvriendelijke webshops op maat van je bedrijf.

wordpress webshopWebshop maken

Wij bouwen webshops met het WordPres CMS.  De vele mogelijkheden en functies van woocommerce (webwinkel plugin) zorgen voor een optimale inrichting van je webshop. Dit is voor de bezoekers van je webshop een leuke ervaring. 

De webwinkel heeft een overzichtelijk dashboard waar je onmiddelijk je omzet, nieuwe orders, voorraad…onder ogen krijgt.

Wijzigingen kunnen snel en efficiënt uitgevoerd worden. Nieuwe pagina’s, producten of acties kan je snel aanmaken.

De webshop beschikt over een handig productoverzicht waardoor je snel je producten kan bewerken.

Je webshop is uiteraard voorzien van responsive design.

Door de uitgebreide mogelijkheden van het systeem kan je starten met een basic shop en later uitbreiden met extra producten, functies en mogelijkheden.

Webshop met Woocommerce

 • Webshop systeem met CMS
 • Gebruiksvriendelijk
 • Schaalbaarheid
 • Contentbeheer
 • Geintegreerde functies
 • Mogelijkheid meertalige shop
 • Veilige betaalmethoden
 • Bankcontact, Paypal, Creditcard, Ideal….
 • SEO structuur
 • Toekomstgericht
 • Databasestructuur
 • Website en shop in één!

Stappenlan bouwen webwinkel

Stap 1: Kennismaking en uitwerking voorstel

De eerste stap jouw nieuwe webshop is natuurlijk een eerst kennismaking. We bekijken samen jouw webshop plannen en verstrekken advies op basis van onze ervaring en jouw wensen. Wij zorgen voor een detail offerte.

Stap 2: Indeling en lay-out jouw webwinkel

We bekijken samen de beste indeling en lay-ouy van jouw webwinkel. Aantal categorieën, verschillende product types, methode om te verzenden, en betaalmodule, kleuren van jouw webwinkel…. zo komen we tot een webshop op maat van jouw bedrijf.

Stap 3: Opmaak webshop

Wij starten de bouw van jouw webshop volgens de afgesproken indeling. Gedurende deze opbouw hebben we regelmatig contact en overlopen we samen de vorderingen. Aanpassingen zijn steeds mogelijk. Zo werken we verder tot jouw webshop klaar is om online te gaan.

Stap 4: Jouw webwinkel online

Na een laatste check-up, gaat jouw webshop online. Je krijgt vanaf nu ook toegang tot de beheersmodule, je kan nu zelf producten toevoegen. Tijdens deze periode zorgen wij voor begeleiding zodat je rustig kan leren hoe je webshop te beheren.

online kleding kopen
webshop frelly's