Blog

website laten maken met wordpress

One-Page website laten maken

In de digitale wereld van vandaag is een online aanwezigheid cruciaal voor elk bedrijf of handelszaak. Echter, het laten maken van een website vraagt een investering, die misschien niet direct binnen uw budget past.

Wij bieden u een Betaalbare en flexibele oplossing!

Een One-Page website met WordPress CMS op maat voor uw bedrijf of handelszaak.

Lees meer

metaverse

Betalen voor facebook en Instagram?

Meta komt met Meta Verified. Dit is een betaald abonnementsmodel voor zowel Facebook als Instagram.

Met dit abonnement wordt je account geverifieerd en beschermd tegen imitatie/nep-accounts. Social media kanalen zijn voor het grootste deel afhankelijk van adverteerders. Met dit abonnementsmodel wordt er een nieuwe stabiele inkomstenbron voor Meta gecreëerd.

Lees meer

dakwerken Belmans in Geel

Websites voor de bouwsector

Ruwbouwaannemer, schrijnwerkerij, dakwerker, electricien, schilderwerken…. Klanten zijn online op zoek naar jouw. Vroeger zocht men in reclamebladen of gouden gids nu zoekt men online naar een aannemer of vakman. Online aanwezig zijn in nu een must. Een eigen moderne website is een teken van professionaliteit

Lees meer

wordpress website restylen

Wanneer is een website verouderd

Op een gegeven moment stel je vast dat je website toch wel verouderd is en een update of volledige vernieuwing nodig heeft. Je website is de introductie van je bedrijf en moet zorgen voor nieuwe klanten en  verkopen.

Wat is de gemiddelde levensduur van een website?

Lees meer

webshop laten maken

Nieuwe website op bestaande domeinnaam!

Door een nieuwe website te laten maken, zet je de stap naar meer online succes. Een mooier design of verbeterde techniek achter de website levert in de praktijk vaak meer conversie op. Ben je helemaal happy met je huidige domeinnaam en wil je deze behouden voor je nieuwe website? Dan zijn er wel enkele (niet onbelangrijke) zaken waar je echt rekening mee moet houden.

Lees meer

e-mail spam

Spam op je contactformulier

Wist u dat 45% van alle e-mail berichten uit spam bestaat? En dat er dagelijks 14,5 miljard spamberichten worden verstuurd? Spam is enorm vervelend, maar gelukkig worden de meeste berichten tegengehouden door spamfilters. Als u een website met een contactformulier heeft……

Lees meer

webshop laten maken

Webshop laten maken

Wilt u een webshop laten maken? Je hebt plannen in e-commerce. T-webdesign zorgt voor een professionele webshop.

Alle webshops die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk.

U wilt geld verdienen met uw webshop, dus moet de opbouw, design en ontwikkeling goed en professioneel worden gedaan.

Webshops met WordPress CMS en het WooCommerce platform…

Lees meer

posten op social media

Posten op social media

Wat is het beste tijdstip om te posten op social media?

Laten we het realistisch benaderen: er bestaat geen enkel beste moment waarop sociale media post steevast een groot publiek bereiken.

Het beste tijdstip om te posten is namelijk afhankelijk van je bedrijf…….

Lees meer

User experience design

UX & UI pijlers voor je nieuwe website

Een nieuwe website laten bouwen? Dan is het verstandig om in het ontwerp al de user experience (UX) en user interface (UI) mee te nemen. Dit zijn de bouwstenen van jouw nieuwe website. Maar wat betekenen ze precies? 

Er zijn verschillen tussen UX en UI, maar er is ook overlapping. 

Lees meer

seo en google

SEO en Google

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). SEO is het optimaliseren van je website om zo hoog mogelijk in de gratis resultaten van Google te komen. We noemen dit de organische resultaten. Goede vindbaarheid is een onmisbaar fundament voor je online marketing strategie.

 Lees meer

e-mail marketing

E-mail marketing

E-mail marketing is nog steeds een van de best werkende en meest persoonlijke manieren om contact te hebben met je klanten.

E-mail is een krachtig en effectief marketingmiddel. 

Lees meer

SSL in Google

SSL in Google

Eind 2014 maakte Google bekend HTTPS te laten meewegen in de ranking van de zoekresultaten. Google wil zich daarmee actief inzetten om het internet veiliger te maken.

HyperText Transfer Protocol Secure is een uitbreiding op HTTP, met als doel gegevens veilig uit te wisselen over een computernetwerk. De dataoverdracht tussen gebruiker en webomgeving word versleuteld verstuurd. 

Lees meer

webwinkel met woocommerce

Webwinkel laten maken met woocommerce

Met alleen een WordPress site heb je nog geen webwinkel. Om een mooie functionele webwinkel in te richten heb je Woocommerce nodig. WooCommerce is een populair e-commerce platform voor online retailers. Deze e-commerce plugin van WordPress wordt door veel webshops gebruikt.

Lees meer

wordpress website laten maken

Website laten maken

Ben je niet meer tevreden van je bestaande website of Heb je nog geen website?

Laat dan door ons een nieuwe WordPress website maken die perfect past bij jouw bedrijf. De website die wij afleveren zal volledig aansluiten op jouw wensen.

 Lees meer

website laten bouwen

Heb ik een website nodig?

Een website is onmisbaar voor elke onderneming, ook al heb je maar een eenmanszaak of een winkel. Jouw website is je eigen plek op het internet, je online visitekaartje. Met een website kan je nieuwe klanten lokken en dus ook je omzet verhogen. Je kan vertellen wie je bent en wat je doet. Uw webshop kan een aanvulling op je winkel zijn en zal je nieuwe klanten opleveren. 

Lees meer

website niet bereikbaar

Website niet meer bereikbaar?

Kun je uw website niet meer bereiken of doet je website het gewoonweg niet?

Het kan zijn dat je website uit de lucht is. Maak je echter niet direct zorgen, het kan van alles zijn. In dit artikel heb ik enkele punten neergezet die je kunt controleren om te kijken of je website echt down is.

Neem contact met je websitebouwer wanneer er problemen zijn met de server of na een website update.

Lees meer

Wat is phishing?

Phishing is een vorm van oplichterij waarbij een cybercrimineel, ook wel phisher genoemd, via het internet bepaalde gegevens probeert te verkrijgen.

Dit kan gebeuren door middel van een valse e-mail of sms waarin de phisher zich voordoet als een betrouwbare instantie, zoals de bank, een webwinkel of telefoonprovider.

Vaak vraagt de phisher om in te loggen via een link naar een valse website, waar gevraagd wordt om gegevens in te vullen. 

Lees meer

Website VERSUS sociale media

Er zijn verschillende belangrijke verschillen tussen een eigen website en sociale media.

Een website is uw eigen eigendom en u heeft volledige controle over de inhoud en functionaliteit.

Bij sociale media heeft u geen volledige controle over de inhoud, het ontwerp en de functies van de site. Je bent afhankelijk van de voorwaarden en beleidsregels van het platform dat u gebruikt,

Lees meer