img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1798260737038078&ev=PageView&noscript=1" /

Nieuwe website laten maken?

Een betaalbare WordPress website laten maken.

Een nieuwe website?

Ben je niet meer tevreden van je bestaande website? Heb je nog geen website? Laat dan door ons een nieuwe WordPress website maken die perfect werkt op ieder apparaat. De website die wij afleveren zal volledig aansluiten op jouw wensen.

* Website is snel, veilig & betrouwbaar

* Website SEO vriendelijk opgebouwd, dus klaar om gevonden te worden  in Google

* Je weet van tevoren waar je aan toe bent, geen verassingen en extra kosten achteraf.

Wij bouwen je website met het WordPress CMS, door dit CMS te gebruiken kan je de website steeds vlot aanpassen of eventueel uitbreiden.

Dankzij plugins kan je steeds extra functies toevoegen.

Steeds meer gebruiken we een tablet of telefoon voor ons internetgebruik, wij zorgen ervoor dat je website er perfect uitziet op elk apparaat. We bouwen een website welke herkent vanaf welk apparaat jouw bezoekers navigeren. Jouw site past zich vervolgens perfect aan.

Zo wordt er voor elke bezoeker een optimale gebruikerservaring gecreëerd. En dat heeft gelukkige bezoekers tot gevolg, die eerder geneigd zijn zich als klant aan jou te binden.

Maar….ook Google ziet dat je deze moeite hebt genomen om de techniek aan de klant aan te passen. En dat levert jou hogere posities op in de zoekmachines. 

SEO optimalisatie voor elke pagina zorgt ervoor dat je website vlot gevonden wordt in de zoekresultaten.

Zet je bedrijf of handelszaak online op de kaart met een professionele website!!

responsive website