img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1798260737038078&ev=PageView&noscript=1" /

Webshop met WooCommerce

Met alleen een WordPress site heb je nog geen webwinkel. Om een mooie functionele webwinkel in te richten heb je Woocommerce nodig.

WooCommerce is een populair e-commerce platform voor online retailers. Deze e-commerce plugin van WordPress wordt door veel webshops gebruikt. Met deze plugin bouwen wij uw webwinkel op maat van je zaak. Een webwinkel die alle basis functionaliteiten bevat.

WooCommerce heeft veel plugins ter beschikking waarmee je de webwinkel steeds kan uitbreiden.

De uitbreiding van functionaliteiten maakt WooCommerce interessant. Je kan de webwinkel quasi eindeloos uitbouwen en verfijnen.

T-webdesign zorgt bij het bouwen van je webwinkel voor koppeling met betaalprovider, waardoor klanten makkelijk en veilig kunnen betalen. Wij melden de webwinkel aan bijĀ  verschillende zoekmachines.

webshop laten maken

Uw webwinkel is volledig aanpasbaar naar uw wensen. Wij geven support en ondersteuning voor onderhoud en alle technische aspecten. Zo kunnen wij er zorgen dat jouw webshop altijd up-to-date is en er een dagelijkse back-up wordt gemaakt.

woocommerce webshop maken

Je kan de webshop zelf beheren, producten toevoegen en verwijderen, prijzen aanpassen…..

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.