Website redesign

Is uw huidige website niet langer in lijn met de laatste normen en eisen? De wereld van webdesign evolueert snel, en wat slechts enkele jaren geleden als een “state of the art” website werd beschouwd, kan nu hopeloos verouderd lijken. Hoewel het mogelijk is om aanzienlijke tijd en geld te investeren in het updaten en restylen van uw bestaande website, is vaak de meest kosteneffectieve oplossing om afscheid te nemen van het oude en te beginnen met een frisse start met een moderne website.

website laten maken

Er zijn verschillende redenen om website redesign te overwegen:

Uitdagingen bij het onderhoud: Als uw huidige website niet is gebouwd op een modern Content Management Systeem (CMS), kan het invoegen van nieuwe inhoud zoals tekst of afbeeldingen ingewikkeld zijn, vooral als u geen kennis heeft van talen zoals PHP of HTML. Zelfs een eenvoudige tekstwijziging kan al snel een obstakel vormen.

Verouderd ontwerp: Oude websites missen vaak een responsief ontwerp, waardoor ze vrijwel onbruikbaar zijn op kleinere schermen zoals smartphones. Moderne websites zijn standaard uitgerust met responsief design, wat zorgt voor een naadloze werking op pc’s, tablets en smartphones.

Beveiligingszorgen: Oudere websites zijn vaak kwetsbaar voor geavanceerde hacking pogingen. Het opruimen van een geïnfecteerde website vereist gespecialiseerde expertise en gaat vaak gepaard met aanzienlijke kosten. Het starten met een schone CMS installatie is vaak economischer.

Toevoegen van nieuwe functies: Oudere systemen zijn meestal statisch en minder aantrekkelijk voor bezoekers, wat resulteert in lage conversiepercentages. Moderne platforms zoals WordPress bieden tal van functies om de aantrekkingskracht van uw website te vergroten, waaronder:

° Dynamische diavoorstellingen om uw producten of diensten te presenteren

° Het gebruik van Google-lettertypen met verschillende eigentijdse      lettertypen

° Prachtige fotogalerijen

° Opvallende animaties om bezoekers naar essentiële inhoud en informatie te leiden.

wordpress website maken

Contacteer ons vrijblijvend. Na een eerste overleg bieden wij u geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte aan.

Ons voorstel heeft uw goedkeuring, dan sturen wij uw verouderde website met pensioen en vervangen deze door een nieuwe website met wordpress CMS, die u vele jaren van dienst zal zijn!