Google mijn bedrijf

Met Google Mijn Bedrijf worden je gegevens via één centrale bedrijfsvermelding getoond op de resultatenpagina’s en Google Maps, zodat klanten je altijd kunnen vinden.

Het voordeel is dat je via een bedrijfsvermelding beter gaat opvallen in de zoekresultaten. Wanneer mensen mobiel naar jouw bedrijf zoeken, dan kunnen ze bovendien via één klik naar je bellen en zien ze ook een directe link naar de routebeschrijving en naar je website.

Zoek eens je eigen bedrijfsnaam in Google en kijk wat er op het scherm verschijnt. Worden al je bedrijfsgegevens, foto’s, beoordelingen, liggingsplan en zelfs Google street view toegankelijk? Prima. Dan heb je dit al goed op orde.

Google mijn bedrijf: Dakwerken Haesen in Laakdal

Dakwerken Haesen in Laakdal

Voordelen van Google Mijn Bedrijf

° Je bedrijfsgegevens op Google aanmelden is eenvoudig en gratis.

° Heb je al een website, dan is Google Mijn Bedrijf een nuttige aanvulling.

° Je valt meer op in de zoekresultaten.

° Merk je dat je locatie op de kaart niet helemaal overeenkomt met de      werkelijke locatie? Dan kan je het markeerpunt aanpassen naar wens.

° Voeg openingsuren toe, zodat mensen weten wanneer ze je kunnen bereiken. Bovendien kan je ook afwijkende openingsuren ingeven. Ben je bijvoorbeeld op vakantie of ben je open op een feestdag? Dan kan je dat ook aangeven.

° Voeg een bedrijfscategorie toe, zodat mensen ook jouw bedrijf kunnen vinden wanneer ze naar die categorie zoeken.

° Voeg foto’s van je winkel of bedrijf toe.

° Mensen kunnen reviews achterlaten.

° Heb je meerdere vestigingen, dan worden die netjes op een Google Map getoond.