img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1798260737038078&ev=PageView&noscript=1" /

Jouw bedrijf verdient een moderne website

Een professionele website

Ruwbouwaannemer, schrijnwerkerij, dakwerker, electricien, schilderwerken…. Klanten zijn online op zoek naar jouw. Vroeger zocht men via reclamebladen of de gouden gids nu gaat men online op zoek naar een aannemer of vakman.

Als je zichtbaar wil zijn voor potentiële klanten dan moet je online aanwezig zijn. Een eigen moderne website is een teken van professionaliteit

Je bent trots op de werken die je realiseert. Maar je wil dit aan potentiële klanten laat zien? Doe dit dan via een eigen moderne website.

Jouw website zorgt voor nieuwe klanten.

Een moderne website heeft een contactformulier waar potentiële klanten contact kunnen leggen met jou wanneer het hen past, 7 dagen op 7. Het formulier registreert alle contactgegevens zodat jij nadien contact kan nemen met de potentiële klant.

T-Webdesign heeft ervaring met het maken van websites voor de bouwsector.

Goed vindbare websites die zowel op smartphone, tablet als desktop perfect leesbaar zijn.

Volledige integratie van jouw logo en bedrijfskleuren

One-page website / 1-paginawebsite:

Dit is de goedkoopste manier om een professioneel website te hebben

Het grote nadeel van deze websites is de beperkte hoeveelheid informatie die je maar kan tonen, dit betekent ook naar seo toe dat de vindbaarheid in zoekmachines niet optimaal is

Als je enkele op zoek bent naar een online visitekaartje is dit een ideale oplossing.

Prijs One-page website 790,- euro 

Website met meerdere pagina’s:

Hier kan je de verschillende diensten en werken verdelen op aparte pagina’s die ook op die manier in de zoekresultaten van de zoekmachines zullen verschijnen.

Deze websites zijn wel duurder dan One-page websites, maar je kan jouw bedrijf wel beter voorstellen aan potentiële klanten.

Groeiende of gevestigde bouwbedrijven die online nieuwe klanten willen bereiken opteren best voor een website met meerdere pagina’s.

Website 3 pagina’s   985,- 

Website 4 pagina’s  1120,- 

Website 5 pagina’s  1250,- 

Alle vermelde prijzen zijn excl btw!

Wil je een nieuwe website voor uw bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend.