img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1798260737038078&ev=PageView&noscript=1" /

Jouw bedrijf verdient een moderne website

Een professionele website

Ruwbouwaannemer, schrijnwerkers, dakwerker, electricien, schilderwerken…. Klanten zoeken online naar jouw. Mond tot mond reclame is goed, maar wat doet jij als je leuke dingen hoort over een bedrijf? Juist, even Googelen, je gaat online op zoek naar informatie.

Veronderstel dat iemand op zoek is naar een bedrijf voor zijn bouw- verbouwplannen, liefst in jouw regio of provincie. In Google krijgt men dan een lijst met bedrijven die in aanmerking komen, en kan men doorklikken naar de website.

Als men online niets kan vinden over u, dan verlies je hier waarschijnlijk een potentiële klant, want je bent online niet zichtbaar.

Om zichtbaar te zijn voor potentiële klanten moet je online aanwezig zijn. Een eigen moderne website is dan een must en een teken van professionaliteit.

Je bent trots op de werken die je realiseert en wil dit aan potentiële klanten laat zien. Doe dit dan met een professionele moderne website.

Jouw website zorgt voor nieuwe klanten.

T-Webdesign maakt websites voor de bouwsector.

Websites voorzien van een CMS en mobielvriendelijk (leerbaar op alle schermafmetingen) smartphone, tablet & desktop.

Volledige integratie van jouw logo en bedrijfskleuren

One-page website/ één paginawebsite:

Dit is de goedkoopste manier om een professionele website te hebben

Het nadeel van deze websites is de beperkte hoeveelheid informatie die je maar kan tonen, ook naar seo toe is de vindbaarheid in zoekmachines niet altijd optimaal is

Als je enkele op zoek bent naar een online visitekaartje is dit een ideale oplossing.

 

Website met meerdere pagina’s:

Hier kan je de verschillende diensten en werken verdelen op aparte pagina’s, die ook op die manier in de zoekresultaten van de zoekmachines zullen verschijnen.

Het voordeel van deze websites is dat je eventueel klein (enkele pagina’s) kan beginnen en later steeds pagina’s kan toegvoegen.